Vissza

Spárgás borjúrizottó parmezánsajttal

HOZZÁVALÓK
.borjúhús 120 g
.barnarizs 50 g
.spárga konzerv 50 g
.csiperke 25 g
.vöröshagyma 25 g
.parmezán sajt 20 g
.olaj 3 ml
.só
.fokhagyma
.marhahúsleves kocka
.petrezselyem zöld
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2
ELKÉSZÍTÉS
A barnarizst forrásban levõ sós vízben a tésztákhoz hasonlóan kifõzzük (lassan, alaposan átfõzve!), majd leszûrjük, és alaposan lecsepegtetjük. Közben a kockázott borjúhúst a finomra vágott vöröshagymával együtt megpirítjuk és kevés húslevessel felengedve puhára pároljuk. A végén egybedolgozzuk a darabolt spárgával és gombával, majd ha minden íz összeért és puha, bekeverjük az elkészült barna rizzsel és finomra vágott, olíván futtatott petrezselyemmel ízesítjük. Parmezán sajttal meghintve tálaljuk.