Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Új játszótér a Játékszín Óvodában

A cikk megjelenési deje: 2008.10.02. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
ovoda006.130.JPGÉppen egy éve került megrendezésre az elsõ Gondolkodj Egészségesen Családi(as) Nap, amelyen a legaktívabb ovi egy játszótér-felújítást nyert 2.000.000 Ft értékben. A játékszert Bácskai Márta, a program vezetõje és Béres Alexandra adta át az óvoda kis lakóinak.

 

A XIV. kerületi intézmény teljes létszámmal vett részt a rendezvényen, így az õ udvarukba került a fõdíj, egy korszerû és készségfejlesztõ eszközzel felszerelt játszótér. A gyerekek egészségét nagyban elõsegíti, ha nap, mint nap biztonságos keretek között tudnak játékosan mozogni. Ennek erõsítéseképpen látogatott el az ünnepélyes átadásra Béres Alexandra, a program mozgás témájának újdonsült arca, aki ennek örömére meg is mozgatta kicsit a részvevõ gyerekeket, szülõket, óvó néniket és bebizonyította, hogy a mozgás nemcsak nagyon egészséges, hanem remek program is. A rövid torna után pedig az egészség jegyében friss almát ettek a résztvevõk.

ovoda011.240.JPGovoda015.240real.JPG