Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Túl egy mozgalmas hétvégén......

A cikk megjelenési deje: 2007.10.01. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
gond.jpgNem mondhatni, hogy Alexandra unatkozott volna a hétvégén, rengeteg helyszínen volt jelenése a két nap alatt - mûsort vezetett a Gondolkodj Egészségesen Családi napon, rajtpisztollyal indította a versenyzõket a 22. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon, illetve megtornáztatta a résztvevõket, majd részt vett a lánchídi sétán a Rózsaszín Egészségnapon....

 

 

 

 

GONDOLKODJ EGÉSZSÉGESENgond2.jpg!
Igazán nagy meglepetés és öröm volt számunkra, hogy 13.000 gyermek, szülõ, nagyszülõ, óvó néni eljött, hogy együtt élvezhessék a fantasztikus színpadi mûsorokat, játszanak a kreatív játékokkal vagy éppen egészséges ételeket egyenek. Külön köszönet azoknak a gyerekeknek és pedagógusoknak, akik az ország távoli pontjáról jöttek, hogy ott legyenek és esetlegesen õk nyerjék óvodájuk 1.000.000 forintos játszótér felújítását vagy a többi ajándékot!

 

MARATON FUTÁSmarathon_1.jpg
2007. szeptember 30-án Budapest igazi futóünnepnek adott otthont.
A részt vevõk hét különbözõ táv, valamint kétféle váltófutás közül választhattak, s a Hõsök terén 9 óra 20 perctõl 10 óra 15 percig negyed óránként követték egymást a rajtok. A maraton klasszikus távján több mint háromezer futó indult, hogy Budapest legszebb pontjait érintve teljesítse a 42,195 kilométert. A Hõsök terén összegyûlt maratonistáknak Béres Alexandra , Talmácsi Gábor és Eszényi Péter a Plus ügyvezetõje közösen adott jelet az indulásra.
Mind a férfiaknál, mind a nõknél a címvédõk diadalmaskodtak, Tóth Tamás és Földingné Nagy Judit a tavalyi évhez hasonlóan idén sem talált legyõzõre - a Budapest Maraton elsõ helyezése mellett egyúttal a maratoni országos bajnoki aranyérmet is begyûjtötték.

 

RÓZSASZÍN EGÉSZSÉGNAP
A mellrák ellen küzdõ Egészség Hídja Összefogás rendezésében került sor szeptember 30-áneg.jpg, vasárnap, 11 órától a Lánchíd pesti hídfõjénél a Rózsaszín Egészségnapra, ahol az egésznapos program keretében ingyenes szûrõvizsgálatokon lehetett részt venni, illetve véradásra is lehetõség nyílt. A sok érdekes táncbemutató és koncert után Alexandrával tornázhattak a részt vevõk,majd közösen sétáltak át a Lánchídon, ezzel is felhívva a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, a megelõzés és az egészséges életmód fontosságára!