Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Mozogj a Szigeten is!

A cikk megjelenési deje: 2008.08.13. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
ADSC_9912.JPGA Gilda Max Mozgásközpont 2008 nyarán gondoskodik arról, hogy a fesztiválozók is fittek maradjanak, vagy éppen megkedveljék a mozgást. A Gilda Max csapata a legjelentõsebb fesztiválok közül a Balaton Sound és  az EFOTT után a Sziget Fesztiválon is képviselteti magát.

 

 

A Balaton Sound tapasztalata alapján a fesztiválozók nagy örömmel fogadták a délelõtti aerobik órákat, hiszen az egészséges élet kedvelõi, a rendszeresen mozgó fiatalok is részt vesznek a rendezvényeken, akiknek így nem kell kihagyni a megszokott mozgást.
Az EFOTT fesztiválon a látványos aerobik bemutatók és változatos órák után Alexandra is megmozgatta az fesztiválozókat, sõt, a Nagy Fogyás sztárjait is kérdezhették az érdeklõdõk.

 

Emellett nagy hangsúlyt kap az egészséges életmód, az egészséges táplálkozás. Ehhez keresve sem találhattak volna jobb "Nagykövetet", mint Béres Alexandrát, aki a Gilda Max csapatával szombaton déltõl mozgatja meg a fesztiválozókat.

 

Alexandra, a Gilda Max szakmai igazgatója elmondta: "Számomra a rendszeres mozgás biztosításán túl a mozgás népszerûsítése is fontos, hiszen ezeken a rendezvényeken olyan fiatalokhoz is eljuthatunk, akik nem edzenek rendszeresen, de talán itt is sikerül figyelmüket felhívnunk a rendszeres mozgás fontosságára. Az egyetemistákkal, a szeptembertõl induló Gilda Max Országos Egyetemi Fogyi versenyen kapcsán is találkozni fogunk, de errõl részleteket még nem szeretnék elárulni."

 

Tornázz együtt a Gilda Max aerobic oktatóival minden nap 11 órától az MR2 színpadnál!