Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

István nyert! Anita különdíjas! Tripla gyõzelem!

A cikk megjelenési deje: 2008.02.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

_MG_9761_1.jpgNemcsak a kiesettek döntõjében gyõzedelmeskedtek a pirosak, hanem a verseny különdíjasa, sõt az abszolút nyertes is Alexandra csapatából került ki!

A számok magukért beszélnek!

 

 

István (42 évesen a verseny legidõsebb szereplõje) amellett, hogy õ szabadult meg a verseny alatt a legtöbb kilótól ( 90,6kg!), a százalékos versenyben is magabiztosan legyõzte ellenfeleit (46,8%!).
István mögött nagyon kemény hónapok állnak, a hihetetlen kitartása és elszántsága miatt megérdemelten vehette át a gyõztesnek járó díjat, a 20 millió forintos álomlakást.
Õszintén gratulálunk a kiemelkedõ teljesítményedhez!

A tegnapi estén nem csak Istvánt, hanem Anitát is nyertesként ünnepelhettük, hiszen õ kapta a közönségtõl a legtöbb szavazatot, így õ nyerte a mûsor különdíját!

 

Alexandra mindvégig hitt versenyzõiben, tartotta bennük a lelket. Lelkiismeretesen, felkészülten, az ésszerûség határán belül állította össze edzésprogramjukat. Mert mint mondja, bár a gyõzelem fontos tétje volt a versenynek, de korántsem ez volt a cél. Többrõl volt szó: valódi emberek egészségérõl. Ez pedig minden erõfeszítést megér!
„Boldog vagyok, hogy sikerült! - mondja Béres Alexandra. Az elõdöntõben, a kiesett versenyzõk közül Milán veszítette a legtöbb súlyt, óriási eredmény. István teljesítménye, gyõzelme, kitartása példamutató, a piros csapat nevében mondhatom, mindannyian büszkék vagyunk rá! De úgy hiszem ebben versenyben a kiesettek is gyõztek, a piros csapat gyõzelme valamennyiünk gyõzelmét jelenti.! Gratulálok a másik két döntõsnek, Edinának és Péternek is, hiszen õk is fantasztikus eredményt értek el. "

A döntõ eredményei:
                       kezdõ súly               jelenlegi súly             fogyás(kg)            fogyás(%)
István:            193,7                             103,1                        -90,6                     46,8
Péter:               153,3                             86,6                         -66,7                      43,5
Edina:               118,4                             78,6                         -39,8                      33,6


Így a Nagy Fogyás összesített adatai a következõk:

 

Szandi összesen ennyit fogyasztott versenyzõin: 232,6 kg
Norbi összesen ennyit fogyasztott versenyzõin: 243,4 kg
A két csapat közötti 11 kg-os különbség abból adódik, hogy míg a kékek hat fõvel érték el ezt az eredményt, a pirosak csupán öten voltak.

 

Szandi átlagosan 1 embert ennyit kg-tól szabadított meg: 46,52 kg

Norbi átlagosan 1 embert ennyit kg-tól szabadított meg: 40,57 kg

 

Átlagos összfogyás a pirosaknál (%): 31,74%
Átlagos összfogyás a kékeknél(%): 29,37%

 


Összességében elmondható, hogy a mûsor mind a három gyõztese a pirosak közül került ki, csapatszinten pedig bár nem nagy különbséggel, de szintén a pirosak javára dõlt a mérleg. A leadott kilók alapján mind a 11 játékos nyertesnek érezheti magát.

 

"Örülök, hogy részese lehettem a mûsornak, hiszen csodálatos emberek küzdelmét követhettem végig! A módszeremrõl eddig is tudtam, hogy hatásos, s ez a mûsor csak egy újabb bizonyíték" (Alexandra)