Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Alexandra és a Doxxon-Bio Design

A cikk megjelenési deje: 2010.05.16. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
panna130.JPGMájus elején került sor a Doxxon-Bio Design sajtótájékoztatójára, ahol Alexandra, mint a cég háziasszonya beszél arról, milyen szerepet tölt be az alváskultúra az életében, illetve miért a Doxxon-Bio Design mellett tette le a voksát...

„Én már tudom, hogy az alváskultúra nem valami hóbort, hanem az egészséges aktív élet alapja. A hálószoba garnitúra, a megfelelõ takaró vagy éppen párna nem lehet kompromisszum kérdése, hiszen a nyugodt alvás, a családom és a kislányom egészsége mindennél fontosabb.
Már kisgyermekként élsportoló voltam, így saját bõrömön tapasztalhattam, hogy mennyire meghatározza az ember teljesítményét az, hogy mennyit és milyen körülmények között pihen. Ezért tudatosan választom a Doxxon-Bio Design
termékeit, mivel számomra fontos szempont a magas fokú személyre szabottság és a természetes anyagok párosítása. Ezeket az elemeket pedig 100%-ban megtaláltam a Doxxon-Bio Design termékekben. Mert ha nappal figyelek az egészségemre, miért ne tenném éjszaka is?"

panna200.JPGA sajtótájékoztató igazi sztárja Alexandra kislánya, Panna volt, akit most mutattak meg szülei elõször a nyilvánosság elõtt. Szandra mesélt kislánya születésérõl és arról, hogyan változott meg élete az elmúlt fél évben:
„Úgy érzem, hogy most kerekedett ki ezzel az életem, és érdekes, emellett nõiesebbnek is érzem magam, mint elõtte, mert ez valahogy kiteljesíti a nõi mivoltomat, hogy õ megszülethetett és az ölemben lehet!"


Szandra arról is mesélt, úgy döntöttek a férjével, hogy Panna egy éves koráig szerepelhet az újságokban, médiában, de utána már szeretnék megtartani maguknak a családi életüket.


Azt is megtudtuk, hogy Szandi hetente háromszor már edzéseket is tart. Elmondása szerint erre nagy szüksége van, mert abban az egy-egy órában ki tudja engedni a stresszt, a feszültséget, felfrissülve megy haza.
„Én vagyok rá a példa, hogy nyugodtan lehet szoptatás mellett sportolni. Ragaszkodtam hozzá, hogy Panna fél éves koráig csak anyatejet kapjon, éjszaka is négyóránként szopik. Olyan örömmel kelek fel hozzá, nem tudok betelni vele! „

 

További képekért kattints ide!