Hol találkozhatunk?

Események Alexandra részvételével

  
 • FőnixFitt 2018

  2018.01.13. 13:00 - 13:50

  2018. január 13-án második alkalommal várja a sportolni vágyókat hazánk egyik legnagyobb csarnoka. A Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. által 2017-ben hagyományteremtő szándékkal életre hívott esemény ezúttal is igazi nagyágyúkat vonultat majd fel. A nagyszínpadon várhatóan ismét megizzasztja majd a közönséget az Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder Sifter Tímea és csapata, valamint a fitnesz világ- és Európa-bajnok Béres Alexandra.

  A férfi vonalat a világ- és Európa-bajnok sportoló, aerobik szakedző, életmód tanácsadó Katus Attila órája erősíti majd a régiónkban hiánypótlónak számító rendezvényen, ami egyszerre szól azoknak, akik eddig még nem fordítottak kellő figyelmet testük karbantartására, továbbá akik napi vagy akár heti rendszerességgel mozognak.

  Debrecen város támogatásával, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal összefogva a szervezők célja továbbra is az, hogy egy szabadidős-, és tömegsport rendezvényen keresztül a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsék, hangsúlyozzák egészségmegőrző szerepét.

  A nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok is várja.