Hol találkozhatunk?

Események Alexandra részvételével

  
 • Életmód Fesztivál

  2017.10.14. 10:00 - 11:30

  Rendezvényünk célja, hogy segítse mindazokat, akik életmódot váltva szeretnének tudatosan, egészségesebben élni. Az eseményre látogatóknak lehetősége nyílik alaposan körbejárni az egészségtudatosság fogalmát: a nap folyamán számos előadást hallgathatnak meg különféle szakemberektől a testi-szellemi-lelki egészség témájában. A mozgást tekintve is széles repertoárral találkozhatnak a mozogni vágyók a helyi fitneszklubok edzőinek közreműködésével egy-egy csoportos edzés formájában. Egészségügyi állapotfelmérések, szűrések és a kapott értékek alapján tanácsadás is várja az érdeklődőket, továbbá elsősegélynyújtási és újraélesztési alapismereteket is elsajátíthatnak a programon résztvevők.

  A nap során helyt kapnak az egészséges finomságok is kóstoltatás kíséretében. Az önkéntesség népszerűsítése is fontos szerepet kap, ennek tükrében véradásra várjuk a segíteni vágyó résztvevőket. A rendezvény ingyenes.

 • Magyar Fürdőkultúra Napja - Egészségmegőrzés az őszi napokra Béres Alexandrával

  2017.10.14. 14:00 - 16:00

  Életmód- és táplálkozási tanácsadás, testkultúra, sport szerepe az ember hétköznapjaiban. Az előadást követően közös torna a vendégekkel.