Vissza

Tonhalas-paradicsomos durumpenne kukoricával

HOZZÁVALÓK
.tonhalfilé 120 g
.durum tészta (penne) 50 g
.kukorica 50 g
.paradicsom 35 g
.olívaolaj 3 g
.só
.fokhagyma
.feketebors
.petrezselyem zöld
.friss bazsalikom
.oregánó
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2
ELKÉSZÍTÉS
A penne tésztát sós, olívaolajos, bõ forró vízben kifõzzük, majd leszûrjük. Az ideális esetben éppen a ragu elkészültekkor lesz kész, és lecsorgatás után, forrón tálaljuk. A kukoricát gõzben megpároljuk vagy kevés vízben, fedõ alatt puhára fõzzük. A tonhalat kockákra darabolva olívaolajon átpirítjuk, fûszerezzük, majd hozzáforgatjuk a darabolt paradicsomot is. Ha az ízek összeértek a tésztára halmozzuk.