Vissza

Tofus vegyes szárnyas nyárs

HOZZÁVALÓK
.csirkemell 40 g
.pulykamell 40 g
.tofu (szójatúró) 40 g
.vöröshagyma 25 g
.csiperke 15 g
.olívaolaj 2 g
.só
.fokhagyma
.oregánó
.bors
.fahéj
.balzsamecet
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A pulyka és csirkemellet nagy kockákra daraboljuk és az olívával, sóval, borssal, fokhagymával, fahéjjal, balzsamecettel és oregánóval készített pácba forgatjuk. Legalább 4-5 órát hagyjuk állni benne, majd vöröshagyma szeletekkel és a hasonló nagyságúra vágott tofu kockákkal, és a gombákkal váltakozva nyárspálcára húzzuk a kockákat.
Kb.160.-C-fokos sütõben kétszer-háromszor megforgatva készre sütjük.