Vissza

Szárnyashússal rakott zöldbab

HOZZÁVALÓK
.zöldbab 250 g
.pulykahús 100 g
.joghurt 30 g
.vöröshagyma 10 g
.zabpehely 35 g
.repce olaj 5 ml
.só
.fûszerpaprika
.majoránna
.feketebors
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A zöldbabot sóval, ételízesítõvel roppanósra pároljuk. Közben a repce olajon megfuttatott vöröshagymán átpirítjuk a darált pulykahúst, majd fûszerpaprikával, borssal, fokhagymával puhára fõzzük. Ha elkészült, összekeverjük, a zabpehellyel. A sütõ tepsit vékonyan kiolajozzuk és alulra egy réteg zöldbabot teszünk, majd a húsos, zabpelyhes töltelék és újra a zöldbab következik. Tetejét joghurttal meglocsolva sütõben készre sütjük.