Vissza

Saját húsával és petrezselyemmel töltött csirke

HOZZÁVALÓK
.csirkecomb 120 g
olívaolaj 2 g
tojásfehérje 0,1 db
vöröshagyma 15 g
fokhagyma 2 g
.só
.õrölt fehérbors
.ételízesítõ
.friss bazsalikom
.petrezselyem zöld
.kakukkfû
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A filézett csirkecombot fólia alatt kissé kiklopfoljuk. Az elõkészítésnél leesõ részeit finomra daráljuk és az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával, tojásfehérjével és a fûszerekkel összedolgozzuk. Az így kapott tölteléket a csirkecombra helyezzük, és óvatosan felgöngyöljük. Ételízesítõvel megszórjuk és tepsiben kevés olajon, lassan rózsaszínre sütjük. Készíthetjük fóliába tekerve is, akkor az ízek jobban egyben maradnak, csak a hús színe lesz kissé sápadtabb.