Vissza

Oat meal – különbözõ gyümölcsökkel

HOZZÁVALÓK
tej, 1,5%-os 200 g
víz 0,5 dl
étlap szerinti gyümölcs 100 g
zabpehely 30 g
zabkorpa 5 g
folyékony édesítõ
fahéj
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1 vegetáriánus
ELKÉSZÍTÉS

1. változat:
A tej és víz keverékét felforraljuk kevés édesítõvel, majd beleszórjuk a zabpelyhet és a zabkorpát. Lassú kevergetés mellett addig fõzzük, amíg híg tejbegríz sûrûségû lesz. Óvatosan hozzákeverjük a körte felét, a másik felét tálalásnál a zabkása tetejére helyezzük díszítésként. Fahéjjal megszórva tálaljuk.
2. gyorsabb változat:
Az alapanyagokat egy hõálló tálba helyezzünk, alaposan összekeverjük, majd mikrohullámú sütõben megmelegítjük.