Vissza

Lecsós pulykamell (olaj nélkül készített lecsóval)

HOZZÁVALÓK
.zöldpaprika 130 g
.pulykamell 120 g
.paradicsom 70 g
.vöröshagyma 50 g
.olívaolaj 5 ml
.só
.ételízesítõ
.csípõs pirosarany
.fûszerpaprika
fokhagyma
szárnyasfûszer keverék
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A pulykamellet felszeleteljük, és enyhén kiklopfoljuk. Sóval, borssal, és szárnyas fûszerkeverékkel egyenletesen beszórjuk és kevés olajjal kikent tepsiben, sütõben készre sütjük. Közben a vöröshagymát vékonyra szeleteljük és a karikára vágott zöldpaprikával, kevés sóval, ételízesítõvel lassú tûzön elkezdjük párolni. A paradicsomokat forró vízbe dobva, megszabadítjuk a héjától és a paprika után kockázzuk. Megszórjuk kevés fûszerpaprikával, keverünk bele pirosaranyat és készre fõzzük. A natúr sütött pulykamellekre tálalva kínáljuk.