Vissza

Lecsó súlykontroll virslivel

HOZZÁVALÓK
.súlykontroll virsli 1 db
.zöldpaprika 150 g
.paradicsom 100 g
.vöröshagyma 30 g
.fokhagyma 4 g
.só
.ételízesítõ
.fûszerpaprika
.pirosarany
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A vöröshagymát vékonyra szeleteljük és a karikára vágott zöldpaprikával, kevés sóval, ételízesítõvel lassú tûzön elkezdjük párolni. A paradicsomokat forró vízbe dobva, megszabadítjuk a héjától és a paprika után kockázzuk. Megszórjuk kevés fûszerpaprikával, keverünk bele pirosaranyat és készre fõzzük. A virsliket kevéssel a teljesen kész állapot elõtt tetszés szerint egyben vagy karikázva a lecsóba fõzzük.