Vissza

Hideg töltött uborka

HOZZÁVALÓK
.kígyóuborka 300 g
.sovány tehéntúró 12,5 g
.Tolle trappista light sajt 12,5 g
.zöldpaprika 20 g
.paradicsom 25 g
.joghurt 100 g
.snidling 10 g
.só
.feketebors
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1 vegetáriánus
ELKÉSZÍTÉS
A megmosott kígyóuborkát hosszában félbe-, keresztben négybe vágjuk, így összesen 8 darab lesz. Az uborkák belsejét kikaparjuk, és ezt a forgácsot felaprítjuk. A megmosott zöldpaprikát és paradicsomot egészen apró kockákra vágjuk. A megmosott snidlinget vékonyra metéljük. Az uborkaforgácsot összekeverjük a reszelt sovány sajttal, a villával szétnyomkodott sovány tehéntúróval és a joghurttal. Ehhez adjuk hozzá a paprikát és a paradicsomot, snidlinget. Sóval, borssal fûszerezzük, végül a tölteléket a kivájt uborkákba töltjük, jó púposan. Hûtõben egy-két órát állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.