Vissza

Grillezett csirkecomb, párolt spenóttal

HOZZÁVALÓK
csirkecomb 120 g
spenót 250 g
tej, 1,5%-os 30 g
fokhagyma 2 g
só - ízlés szerint
fûszerpaprika - ízlés szerint
feketebors - ízlés szerint
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
tápérték 1 adagra számolva:
energia: 228 kcal
fehérje: 32,1 g
szénhidrát: 7,9 g
zsír: 7,5 g
ELKÉSZÍTÉS
Csak 30-as Súlykontroll Index alatti összetevõket tartalmaz!
Elkészítés: A csirkecombot alaposan megtisztítjuk, sózzuk és szárnyashús fûszerkeverékkel, õrölt borssal alaposan bedörzsöljük, majd lehelet vékonyan olajozott tepsibe téve, 140-150 fokon, kb.35-40 perc alatt készre, sütjük. A mirelitté leveles parajt az edény aljára öntött kevés tejbe pakoljuk és sóval, finomra tört fokhagymával és õrölt borssal ízesítjük. Fedõ alatt lassan készre pároljuk, ügyelve arra, hogy alatta kevés lé mindig legyen, nehogy leégjen.