Vissza

Gombás mimózasaláta

HOZZÁVALÓK
.jégsaláta 100 g
.grapefruit 50 g
.joghurt 80 g
.csirkemell 60 g
.csiperke 60 g
.paradicsom 60 g
.fejes saláta 40 g
.rákkonzerv 30 g
.mustár 20 g
.citrom 15 g
.só
.fokhagyma
.petrezselyem zöld
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A jégsalátát és fejes salátát kis darabokra szaggatjuk. A grapefruitot alaposan megtisztítjuk és kockázzuk. A csirkemellet megsütjük és kihûlés után apró kockákra vágjuk. A nagy kockákban megpárolt gombát és paradicsomot is egybekeverjük a fentiekkel, és a rákkal dúsítjuk. Fokhagymás, mustáros, citromos joghurtöntettel locsolva kínáljuk.