Vissza

Csirkés cézár saláta kapros joghurtöntettel

HOZZÁVALÓK
.csirkemell 100 g
.joghurt 100 g
.jégsaláta 120 g
.kígyóuborka 70 g
.paradicsom 60 g
.citrom 30 g
.sovány sajt 40 g
.olívaolaj 5 g
.fokhagyma 2 g
.só
.kapor
.grill fûszerkeverék
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és sóval, fokhagymával olívaolajon puhára pirítjuk. Közben a jégsalátát kézzel apróra daraboljuk, a kígyóuborkát kis kockákra, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A sajtot szintén apróra kockázzuk és az összes alapanyagot lazán összekeverjük. Citromlével gyengéden megcsorgatjuk és a tetejére tálaljuk az elkészült csirkemell csíkokat. Finomra vágott kaporral ízesített joghurt öntetet kínálunk mellé.