Vissza

Kevert saláta pulykasonka csíkokkal, olívaolajos dresszinggel

HOZZÁVALÓK
.fejes saláta 100 g
.kígyóuborka 100 g
.paradicsom 100 g
.zöldpaprika 80 g
.pulykasonka 60 g
.lenmag 10 g
.olívaolaj 3 g
.só
.édesítõ
.friss citromlé
.friss bazsalikom
.kakukkfû
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A fûszereket összekeverjük az olívaolajjal, és a saláta elkészültéig hûtõbe tesszük. A kígyóuborkát, a paprikát és a pulykasonkát csíkokra vágjuk, a paradicsomot kockázzuk, a fejes salátát apróra tépkedjük. A lenmagot ízlés szerint teflon edényben megpirítjuk, majd hozzáadjuk a salátához, majd a behûtött öntettel meglocsoljuk, és alaposan összekeverjük. Hûtõben hagyjuk összeérni az ízeket.