3. hétre javasolt reggelik és uzsonnák

15. nap      
Reggeli 1 személyre  
tej, 1,5%-os 2 dl
főtt vagy lágy tojás 2 db
zöldpaprika 100 g
korpás abonett 2-3 db
Uzsonna 1 személyre  
idény gyümölcs 20 dkg
16. nap      
Reggeli 1 személyre  
tea 1 filter
Fűszeres túrókrém 1 adag
félzsíros tehéntúró 50 g
joghurt 50 g
   
ízlés szerinti fűszerek    
kígyóuborka 100 g
korpás abonett 2-3 db
Uzsonna 1 személyre  
Mandulás banánturmix 1 adag
banán 100 g
tej, 1,5 %-os 200 g
zabkorpa 5 g
mandula 15 g
17. nap      
Reggeli 1 személyre  
tej 2 dl
körte 100 g
zabpehely 35 g
Uzsonna 1 személyre  
cukormentes meggybefőtt 15 dkg
18. nap      
Reggeli 1 személyre  
tea 1 filter
csirkemell sonka 40 g
reszelt ecetes torma 20 g
korpás abonett 2-3 db
Uzsonna 1 személyre  
Dupla vaníliapuding light 1 adag  
tej, 1,5 %-os 250 g
vaníliás pudingpor 20 g
folyékony édesítő    
19. nap      
Reggeli 1 személyre  
Oat meal – szilvás / 1 adag
tej, 1,5%-os 200 g
víz 0,5 dl
szilva 100 g
zabpehely 30 g
zabkorpa 5 g
folyékony édesítő    
fahéj    
Uzsonna 1 személyre  
idény gyümölcs 15 dkg
natúr joghurt 1 pohár (150 g)
20. nap      
Reggeli 1 személyre  
tea 1 filter
paradicsom 100 g
tonhal konzerv (saját lében) 50 g
citrom 20 g
korpás abonett 2-3 db
Uzsonna 1 személyre  
narancslé, 100%-os 2 dl
idény gyümölcs 15 dkg
21. nap      
Reggeli 1 személyre  
szilva 3-4 nagyobb db
Ebéd 1 személyre  
mirelit kukorica 20 dkg
sárgarépa 1 kisebb sz.
Uzsonna 1 személyre  
körte 1 közepes darab
Vacsora 1 személyre  
zeller 15 dkg
paradicsom 1 közepes db