Magas vérnyomás: a kálium a barátod
Miért káros szervezetünknek a túl sok só, jobb-e az, ha ételeinket nátrium helyett káliumban gazdag sókkal sózzuk? Érdemes-e magas vérnyomás ellen C-vitamint szedni, és hatásos vérnyomáscsökkentõ-e a fokhagyma, a levendula és bármilyen gyógynövény? Dr. Barna Istvánnal, a Magyar Hypertonia Társaság titkára válaszol.
A teljes cikket elolvashatod ITT!
Csak gyõzzük spárgával!
Üzletemberek, üzletasszonyok, menedzserek ideális eledele: lédús, önmagában kevés kalóriát tartalmaz, de különleges, üde íze miatt fogyasztása igazi élmény. Könnyen emészthetõ, így a zsúfolt, stresszes munkanapokon az egyik legjobb éhségcsillapító.
Folytatáshoz katt IDE!
Két perc nevetés felér húsz percnyi futással
Túl keveset, naponta csak 15 alkalommal nevetünk. Pedig a kacagás akár nyolcvan izmunkat is mozgásba hozhatja, és ugyanazokat az agyi területeket aktivizálja, amelyeket a kokain és a pénz birtoklása.
A cikk olvasásához katt IDE!