Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

WiiFit - játszva egészségesen

A cikk megjelenési deje: 2008.07.07. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
wiifit.jpgMár kapható Magyarországon a Wii Fit, a Nintendo legújabb mozgásra késztetõ játéka - Alexandra ajánlásával.

 

 

A Fit a Wii Sportshoz hasonló játékgyûjtemény, kiegészítve a két évig készült, szumósok ihlette mérlegre emlékeztetõ hardverrel, ami egy új kommunikációs forma is egyben.

 

A Wii Fit szoftver a Wii Egyensúlyozó Fitnesz Paddal együt kapható. A nyomást érzékelõ, vezeték nélküli Wii Egyensúlyozó Fitnesz Pad a földre helyezendõ, tehát a TV elõtt állva remekül használható. Érzékeli a súlyt és az egyensúly eltolódást minden irányban, ezért a Wii Egyensúlyozó Fitnesz Padon állva gyakorlatilag végig irányíthatjuk a képernyõn megjelenõ feladatokat, biztosítva a teljes kontrollt a megjelenõ mozdulatok felett.

 

A program 8 ember fejlõdését tudja nyomon követni, és folyamatosan ellenõrizni teljesítményüket. A segítségével meg tudod mérni a súlyodat, ki tudod számolni a testtömegindexedet, meg tudod mérni a tested egyensúlyának központját, végigcsinálhatsz egy egyensúly tesztet vagy kiszámolhatod a "Wii Fit" korodat.

 

Négyféle tréning kategória van: aerobic feladatok, izomedzés, jóga és egyensúly játékok. Összesen több mint 40 különbözõ gyakorlat érhetõ el, mint például a hullahopp karikázás, a síugrás, a fekvõtámasz kihívás, a ritmusbokszolás, a guggoló evezés, továbbá a klasszikus és az újabb jóga gyakorlatok, mint például a Félhold állás, a Faág tartás és a Krokodil gyakorlat.

 

A programot Alexandra is kipróbálta, és nagyon megszerette, hiszen amellett, hogy szórakoztató, még mozgásra is készteti a gyerekeket/ felnõtteket a képernyõ elõtt.