Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Vitalitás Weekend az Algidával

A cikk megjelenési deje: 2007.07.11. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
07.09algida2_1.jpgAlexandra volt a házigazdája a Vitalitás hétvégének, melyen azok vehettek részt, akik a legjobb teljesítményt nyújtották az Algida "Ki tud többet a vitalitásról?" játékán.

 

 

A rendezvénynek a hévízi Hotel Európa fit**** superior adott otthont, ahol rengeteg programmal várták a nyerteseket, köztük érdekes elõadásokkal (például Béres Alexandra elõadása a vitalitásról és a fitnessrõl,
dietetikus elõadása a kiegyensúlyozott táplálkozásról, pszichológus elõadása a vitális életmódról, Algida jégkrémek bemutatása, kóstoló, a Hotel Európa Fit**** superior különleges szolgáltatásainak bemutatása, az Algida chefjei vitalitás jégkrém-desszerteket készítettek a vendégek számára) és edzésekkel (például Béres Alexandra fitnessz és aqua aerobic, Nordic Walking, indiai jóga, pilates )

Alexandra nagyon élvezte a hétvégét, és fontosnak tartja kihangsúlyozni,hogy a jégkrémek beilleszthetõk a kiegyensúlyozott táplálkozásba. „Nem kell megvonnunk magunktól minden finomságot még akkor sem, ha fogyókúrázunk. Egyszerûen csak tudnunk kell, hogy mibõl mennyit szabad beillesztenünk az étrendünkbe.
Tisztában kell, hogy legyünk önmagunkkal, és a testünknek harmóniában kell lennie a lelkünkkel. Ne akarjunk olyan karcsúak lenni, mint a kifutók modelljei, ne tûzzünk ki magunk elé irreális célokat. Teljesen természetes, hogy csinosnak, szépnek, fiatalnak szeretnénk látszani, de fontos, hogy megmaradjunk a normális határokon belül. „

07.09algida8_1.jpg07.09algida10_1.jpg07.09algida4_1.jpg