Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Valóra vált az álom!

A cikk megjelenési deje: 2010.01.05. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

web_hot_01_130.jpg

Szandiék régóta készültek arra, hogy szülõk lehessenek.
Most, hogy megadatott nekik a csoda, és a kezükben tarthatják Pannát, egész más színben látják a világot....

 

 

 

Szandi és Krisztián a Hot! magazinnak adott exkluzív interjút:

 

 Másmilyennek tûnt kívülrõl az anyaság?

  Szandi: Gondoltam, hogy hihetetlen érzés lesz anyának lenni, de nem sejtettem, hogy ennyire. Ahányszor ránézek erre a csöppségre, eszembe jut, hogy nem tudna nélkülem meglenni. Ezt a függést nem lehet meghatottság nélkül megélni.

 

web_hot_03.jpgVan-e segítség?

  Szandi: Állandó nincs, de az édesanyám nagyon sokat segít, és mindig számíthatok a tanácsaira. Ám a legnagyobb támogatást a férjemtõl kapom. Mindig tudtam, hogy Krisztiánból jó apa lesz.

 

Egy ilyen rendes férj mellett csak jut idõ a pihenésre......

  Szandi: Panna még csak két hónapos, de már volt kettesben az apukájával.  Pedig eleinte attól tartottam, hogy Krisztiánt zavarja a gyereksírás, és majd csak hónapok múlva alakul ki benne a szoros kötõdés.  De minden képzeletemet felülmúlja, ahogyan lelkileg megérinti õt az apaság. Közvetlenül a szülés után is õ tartotta elõször kezében a kislányunkat. Döntõ fontosságú volt ebbõl a szempontból is az a negyven perc. Attól a pillanattól kezdve, hogy megszületett, ugyanúgy olvadozik Pannáért, ahogyan én.

 

web_hot_10240_1.jpgNem féltékeny? Ezentúl Panna az elsõ számú kedvenc, akit kényeztetni lehet....

  Krisztián: Szó sincs róla. Persze ha mindenképp gerjedõ érzelmekrõl kell beszámolnom, azt elárulom, hogy sokkal inkább félek, hogy aggódó apuka leszek. Már most azon gondolkodom, késõbb mit hogyan kell tennem, hogy a gyereknek a lehetõ legjobb legyen.

 

Mikorra tervezi, hogy újra munkába áll?

  Szandi: Máris nyugodt szívvel hagyom egy-két órára Krisztiánnal Pannát. Igaz legutóbb, amikor részt vettem egy megbeszélésen, történt egy kis gubanc. Az etetésnél a lányunk rájött, hogy az édesapja cumisüveggel próbálkozik és nagy sírás lett a vége. Ám fokozatosan, talán két-három hónap múlva szeretnék részt vállalni a korábbi munkáimból. Úgy tervezem, hogy hamarosan elvállalok heti egy vagy két aerobikórát és néhány szervezési feladatot. Így nem leszek hosszú ideig távol Pannától, mégis boldog és kiegyensúlyozott kismama maradok, aki nem fásul bele az állandó otthonlétbe.

 

A teljes interjú a Hot! magazin karácsonyi számában (2009/51-52.) jelent meg, a képeket Boros Ferenc készítette.

Ha kíváncsi vagy a többi képre is, kattints ide!