Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Utazás Kiállítás 2009

A cikk megjelenési deje: 2009.03.06. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
DSCF4416130.jpgVéget ért az idei budapesti Utazás kiállítás (2009.02.27 - 03.01.).
A Neckermann ebben az évben is külön részt szentelt a Klub Oázis klubszállodáinak a bemutatására,így a standján különbözõ eseményekkel várta az érdeklõdõket.

 

 

 

 

 

 

DSCF4394240_1.jpgA programok már pénteken elkezdõdtek és egész vasárnap estig tartottak. Az idelátogatók többek között a Nintendo Wii játékot is kipróbálhatták, ami igazán nagy sikert aratott mind a felnõttek, mind a gyerekek körében. A Wii által lehetõség van arra, hogy igaz virtuálisan, de az ember egy izgalmas bokszmeccsen vegyen részt, a tenisz virtuóza legyen vagy akár golfozzon, baseballozzon. Ez a játék mindegyik Neckermann klubszállodában megtalálható, azaz a meccs ott tovább folytatható!

 

 

 

 

 

DSCF4271240.jpgSzombaton a Danubius rádió is jelen volt a helyszínen, bárki élõben Szani Roland mûsorvezetõtõl kérhette a kedvenc zenéjét. A kívánságmûsor ideje alatt egy regisztrációs játék révén akár egy all inclusive nyaralást is lehetett nyerni a bulgáriai Nessebar Beach Klubszállodába.

 

 

 

 

DSCF4280240.jpg

 

A klubszállodákban a kicsikrõl sem feledkezett el a Neckermann, hisz velük a NeckerManó Klubban magyar anyanyelvû animátorok foglalkoznak. A kiállításon most külön programmal kedveskedett nekik is: Szombaton Murányi Orsi arcfestõ pingálta ki a gyerekeket, bármit lehetett kívánni, legyen az mesehõs vagy egy állatfigura, vasárnap pedig egy kedves bohóc osztogatott lufifigurákat a kisebbeknek.

 

Magyarország elsõ Neckermann klubszállodája, a zalakarosi Hotel Karos Spa****, a gyerekeknek a standon külön kreatív foglalkozást tartott, többek között lehetett például gyertya decopuage-t készíteni, sõt, utána mindenki haza is vihette mûvét.