Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

ÚJDONSÁG - REGGAENESS

A cikk megjelenési deje: 2011.02.04. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
reggae_1.jpgItt a legújabb, leginnovatívabb fitness stílus: a Reggaeness®!
Ez a merészen új kezdeményezés Puerto Rico, Jamaica és Latin-Amerika hangulatát idézõ, intenzív fitness óra! (Nem tánc!)

Ezt az életérzést ötvöztük az aerobic órák magas kalóriaszám-égetésével, így jött létre ez a hihetetlenül szórakoztató, mégis rendkívül hatékony mozgásforma. Elõnye a hagyományos dance aerobic órákkal szemben, amellett, hogy teljesen átmozgat és segít formába hozni magad, szellemileg is felfrissít, egyedülálló módon tökéletes test-tudatot és önbizalmat ad. Tekintve, hogy a stílus megalkotói képzett táncosok, a Reggaeness® könnyen követhetõ elemei eddig nem látott színvonalat képviselnek, forradalmasítva a fitness világát!

A két éven át fejlesztett koncepció lényege az izolációs készség kialakítása és fejlesztése, valamint a test kötöttségeinek felszabadítása rendkívül intenzív és dinamikus formában.

reggea.jpgA nõknél nem csak nõies mozdulatokról, alakformálásról, zsírégetésrõl hanem életörömrõl is szól. Nagyon jól formában tart, olyan mozgásvilágot ad, amely rendkívüli módon felfrissít.

A férfiaknak egy olyan test-tudatot, izolációt tanít, amely minden mozgásformában hasznos, akár a folyamatos, dinamikus mozgás, akár a kötött izomzat lazítása, lenyújtása a cél.

Hatalmas tapasztalati háttérrel mûködõ órák, hamisítatlan latin feeling!


Az órát vezetõ tanárok:
Szádvári Zoltán és Horváth Csilla
Reggaeness® Master Trainer-ek, Kiképzõ tanárok, System4Life Presenter-ek

 

Kattints IDE, hogy megtudd, mikor találkozhatsz a Reggaeness-el a Gilda termekben!