Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Új mozgásforma a Gilda Max termekben - Nia!

A cikk megjelenési deje: 2011.07.19. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
nia-logo-cikk.jpgJúlius 10-tõl egy újabb mozgásformával bõvült a Gilda Max termek már így is színes palettája. A Váci úti, az Allee és az Óbuda Gate termekben a Nia-t is kipróbálhatják az érdeklõdõk.
Mi is a Nia
A Nia egy olyan mozgásforma, amelyben megtalálhatod, hogy éppen mire is van szüksége a testednek és ettõl megpihen a lelked is. A Nia létrehozói Debbie és Carlos Rosas egy olyan módszert dolgoztak ki, amely bátran nyúlt a tánc (modern tánc, Duncan- és jazz tánc), a harcmûvészetek (tai chi, taek-wondo, aikido) és a gyógyító mozgások (jóga, Alexander technika, Feldenkreis) elemeihez.

Hogy kinek ajánlom? Bárkinek. Akkor is, ha csak kíváncsi vagy, akkor is, ha kapcsolatot keresel a testeddel, akkor is, ha szeretsz táncolni és akkor is, ha egyszerûen csak fel szeretnél töltõdni. Az órákhoz csak te kellesz és némi kényelmes ruha, cipõ viszont nem. Azt hiszem, hogy a Nia a világ egyik legboldogabb dolga. Ha végignézek az arcokon tánc közben, ezt látom, azt a boldogságot, ami az életnek és önmagunknak szól. Mindenesetre, ki kell próbálni, hogy te is lásd.
Várlak szeretettel!

Brezina Kinga
okleveles Nia White Belt tanár
Bõvebb információ: www.gilda-max.hu