Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Új jövevény érkezik

A cikk megjelenési deje: 2009.05.07. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
portre_01b130.jpgSzeretnénk megosztani mindenkivel az örömhírt, miszerint Szandi kisbabát vár!
A kismama köszöni szépen, jól van és november közepére várja az új családtag érkezését.

 

Szandra máig nehezen hiszi el a nagy örömhírt miszerint orvosai megerõsítése szerint is gyermekáldás elé néz. Férjével, Barna Krisztiánnal 12 évi boldog házasság után a legnagyobb vágyuk is teljesült, bõvül a család.

„Nagyon boldog vagyok! Régóta vártuk ezt a pillanatot és még mindig nehezen hisszük el. Persze néhány orvosi vizsgálat még hátra van, de mindketten bízunk a sikeres folytatásban".

 

Szandi semmilyen kellemetlen tünetrõl nem számolt be, csak annyit mondott, kicsit álmosabb mostanában. A terhesség alatt sem hanyagolja el a testmozgást és továbbra is tart órákat az edzõteremben.

„Úgy gondolom, hogy ez az a pillanat amikor a kismamának hátrább kell lépnie és átadni magát a születendõ gyermeknek. Ez nagyon szép dolog és én boldogan meg is teszem. Az egészség része az életemnek, így természetes, hogy most is edzek és figyelek a táplálkozásomra, de, mint mindig, az egyensúly a legfontosabb. Most a baba érdekeit nézem csak!"