Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Új Alexandra könyv - sztárfõzõcskével

A cikk megjelenési deje: 2007.10.18. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
laci es szan2.jpgOktóber 17-én, szerdán került sor Alexandra: Imádok enni címû, a hetekben megjelent Súlykontroll receptjeit bemutató könyv sajtótájékoztatójára, melyet egyedi módon a Mindmegette.hu receptverseny eredményhirdetésével közösen tartottunk meg. Alexandra könyve, az Imádok enni - ízek a paradicsomból speciális receptgyûjtemény, talán önvallomás: az étel, az egészség és az élet szeretetének vallomása. Annak hangsúlyozása, hogy a diéta, illetve az egészséges étkezés nem egyenlõ a koplalással és az önsanyargatással.
És Béres Alexandra módszerével, illetve ételeivel valóban könnyen és finoman lehetünk szépek, egészségesek, teljesek...
A könyvben külön fejezetben találjuk a reggeliket, a leveseket, a snackeket, a húsokat, azon belül pedig a pulykát, a csirkét, a kacsát, a halat, a vörös húsokat és a belsõségeket. De a készítõk nem feledkeztek meg az édességekrõl, az italokról valamint a salátákról sem. Az ízléses megjelenésrõl pedig külön foodstylist gondoskodott...

kinalas.jpg  sebeok.jpg

A Mindmegette.hu versenyének nyertes receptjeit Alexandra és Budai László mesterszakács készítették el, majd feltálalták a zsûrinek. A zsûri - Kokó, a Rippel fivérek, Karsai Zita, Sebeõk János, az elnök: Fresh Viki - aztán végigkóstolta, véleményezte és rangsorolta az ételeket.

szan.jpg  rippel.jpg

Így alakult ki, hosszas tanakodás, szavazás, újabb és újabb kóstolások, repeták után a végeredmény. Elsõ helyezet lett Varga-Lengyel Ágnes zabkorpás csirkefasírtja, a második Kõvágó Etelka currys csirkemell sültje lecsóval, a harmadik pedig Pimpoapo fûszeres, marinírozott csirkemellje joghurtos uborkával. Az ízletes ételekhez a Csutorás Pincészet kiváló borait fogyaszthatták a részt vevõk.