Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Törökországból jelentkezünk

A cikk megjelenési deje: 2011.08.26. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
torok-cikk1.jpgA Klub Oázis szállodákat bemutató sorozatunk vége felé közeledvén Törökországból jelentkezik Nóra és Petra.  
 
 
 
 
Lassan itt a nyár vége, és még nem tudja, hol nyaraljon? Akkor van egy jó hírünk: Törökország tárt karokkal várja Önöket! Egy tartalmas családi nyaralásra keresve sem találhatnának jobb helyet, mint a Ganita Holiday Club Hotel. A Neckermann kifejezetten a családok igényeit szem elõtt tartva választotta ki a szállodát, a fõépület mellett családi bungalók várják az ide érkezõket. A parkosított környezetben a gyerekek igazi dzsungelben érezhetik magukat, ahogy szállástól a hullámokig haladnak. Természetesen a szálloda saját tengerparttal rendelkezik, a kristálytiszta tengerben való fürdés mellett érdemes nézelõdni is, a környezõ táj gyönyörû látványt kínál. A strand mellett az animáció fõ helyszíne a nagymedence, ahol egész nap pörög az élet.
 
 
torok-cikk2.jpgReggel 10 órakor a medence partján klub tánccal kezdjük a napot, amit reggeli torna, vízilabda, strandröpi, boccia, medencés játék követ. A déli ebédszünet után teli hassal egy laza, játékos vetélkedõ következik, utána folytatódnak a sportprogramok, így annak sem kell pánikba esnie, aki lemaradt a délelõtti testmozgásról! A délután nagy eseménye a medence partján tartott latin aerobic, ami a hölgyeket egy kis táncra, a férfiakat nézelõdésre csábítja.
 
 
torok-cikk3.jpgTermészetesen a gyermekekre is gondolunk, a MINICLUB egész napos elfoglaltságot biztosít a gyerekeknek, így a csúszdázás mellett kreativitásukat is kiélhetik. A délelõttöt sportos programokkal töltjük, a reggeli torna után közös játék és strandolás következik, majd a délután folyamán kreatív játszóház, arcfestés és sok más érdekesség következik. Természetesen a legfontosabb a jó hangulat, így nem kötjük magunkat semmilyen napirendhez, új ötletekre mindig vevõ a csapat! A gyerekprogramok az esti minidiszkóval és az utána következõ minimozival záródnak, de persze utána sem kötelezõ még az alvás!
 
 
Bátran ajánljuk a szálloda esti elõadásait, természetesen mi is részt veszünk bennük, a nevetés pedig garantált! Választunk királyt, királynõt, legjobb párt, komédiát adunk elõ, vagy csak vicces szösszeneteket, de van itt tengerparti buli és bûvészelõadás is. Még sorolhatnánk, de inkább jöjjenek és éljék át személyesen, ne csak mi meséljünk róla!
 
 
Szállodánkban mind a nyugalomra, mind a pörgésre vágyók megtaláljuk a számításukat, de akinek ez sem elég, felfedezheti a környék természeti kincseit, vagy választhat a Neckermann kirándulásai közül. Van lehetõség raftingolni a Köprülü folyón, a gyerekek pedig kalózok bõrébe bújhatnak egy hajókirándulás keretein belül. Ennyi elég is ízelítõnek... KALANDRA FEL!