Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

TOLLE - Újabb Súlykontroll termékek!!!!

A cikk megjelenési deje: 2007.09.27. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

tolle4.jpgJó hír a sajtimádóknak, hogy már a boltokban a legújabb súlykontroll termékek, a Tolnatej Zrt. Tolle Súlykontroll Trappista light termékcsaládja, amely mínusz 60% (!) zsírtartalommal bír!

Sõt, rövidesen találkozhatunk már az ugyancsak Tolnatej gondozásában piacra kerülõ Yogolle light gyümölcsjoghurtokkal is...

 

 

A termékcsalád félkemény és ömlesztett termékekbõl áll különbözõ kiszerelésekben (ld. Súlykontroll termékek/tejtermékek!).

 

Súlykontroll - Trappista light - félkemény sajttolle2.jpg
A Tolle Trappista Light termékcsalád a kizárólag extra minõségû tejbõl készült , kellemesen zamatos , szájban elomló állományú félkemény sajtjának 60%-al csökkentett zsírtartalmú változata. Értékes alkotóelemei révén teljes tápértékû termék, mely mind élvezeti értékét mind beltartalmát tekintve joggal arat sikert az újdonságok között.

 

 

 

Súlykontroll - Trappista light - ömlesztett sajttolle3_1.jpg
Krémszerûen kenhetõ állományú, exkluzív megjelenésû termék, melynek kiváló ízét a zsírszegény Tolle trappista light sajt adja. Bátran fogyaszthatják azon sajtkedvelõk is, akiket eddig az ömlesztett termékekhez kötõdõ „zsíros" jelzõ tartott a terméktõl távol, ugyanis a trappista light sajtkrém zsírtartalma mindössze 6,1 g 100g termékre vetítve szemben az eredeti sajtkrém 26g-os zsírtartalmával. Íze mégis telt, élvezeti értéke kiváló.

 

 

És mindez csupán 21 illetve 22 indexérték mellett.....