Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

TOLLE Receptverseny - Nyertesek II.

A cikk megjelenési deje: 2009.11.17. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
stuffed-chicken-ck-223679-l.jpgFolytatjuk a verseny gyõztes receptjeinek bemutatását:
2.helyezett lett: Sajtsalátával töltött csirkemell füstölt sajtos mámorban...

 

 Október 15-éig tartott Tolle Receptversenyünk, ahova olyan receptekkel lehetett nevezni, melyek:

- tartalmaznak a Tolle termékcsaládba tartozó sajtot
- elkészítésüknél figyelembe vették az egészséges táplálkozás irányelveit
- ízletesek és kreatívak

A három nyertesünk egy-egy értékes Súlykontroll ajándékcsomaggal lesz gazdagabb!

 

Második helyezett lett Forján Petra receptje:

 

 

Sajtsalátával töltött csirkemell, füstölt sajtos mámorban
(A kép csak illusztráció)

Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 evõkanál kockára vágott alma
- 1 evõkanál kockára vágott zeller
- 1 evõkanál kockára vágott Tolle light trappista sajt
- durvára vágott, friss petrezselyemzöld
- kevés frissen facsart citromlé
- 15 dkg csirkemell
- 1 vékony szelet Tolle füstölt sajt
- só, bors
- 50 g barna rizs

 

Elkészítés:
A kockára vágott almát, zellert a citrom kifacsart levével meglocsoljuk, pár percig kevés vízben fedõ alatt fõzzük, majd a tûzrõl levéve összekeverjük a petrezselyemzölddel és állni hagyjuk. A megmaradt folyadékot is félre tesszük. Addig a csirkemell filét félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk. A kihûlt almás, zelleres töltelékhez hozzáadjuk a kockára vágott trappista sajtot, alaposan összekeverjük és megtöltjük vele a csirkemellet. Hústûvel megtûzzük, hogy ne nyíljon szét. Egy teflonserpenyõben kevés olíva olajat hevítünk, mikor már elérte a kellõ hõmérsékletet óvatosan beletesszük a megtöltött húst, ráöntjük a fõzésbõl visszamaradt folyadékot és lefedve puhítjuk. Addig enyhén sós, olívaolajas vízben megfõzzük a barnarizst. Mikor szép fehér a hús a fedõt levesszük és elkezdjük pirítani. Ha megpirult rátesszük a vékony szelet füstölt sajtot, és addig hagyjuk a tûzhelyen, míg a sajt szépen rá nem olvad. Az elkészült töltött húst tányérra helyezzük, mellé a barna rizst tálaljuk. Zellerlevéllel díszítjük.