Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Táncold le magadról a felesleget! Salsa fitness

A cikk megjelenési deje: 2012.10.24. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

salsa130.jpgA borongós idõ beköszöntével Te is valami vidám dologra vágysz, amely jó kedvre derít, felpezsdít, esetleg még az edzéseid közé is remekül beilleszthetõ? Itt az idõ, hogy kipróbáld a latin tánc alapú fitness órák egyik új irányzatát, a Salsa fitnesst, amely a Zumba mellett egyre több hívett toboroz magának!

Mi a Salsa Fitness?

Kezdõk számára is követhetõ, egyszerû tánckoreográfiára épülõ dinamikus óra, a           kubai salsa, merengue, bachata, cha-cha-cha, rumba, cumbia, mambo és a reggaetón alaplépéseivel.

Intenzív mozgás, mely karbantartja és fejleszti a csípõ-, derék-, kar- és combizmokat, javítja az állóképességet és formálja a testtartást.

Dinamikus latin zenék, változatos tánckoreográfiák és fergeteges csoporthangulat jellemzi.

 

A Salsa fitness Magyarországi meghonosítója Osvaldo Zequeira Betancourt okleveles aerobik oktató és zumba instruktor így vall magáról:

 

„Kubai származásom révén a zene és a tánc az életem része. Otthonomban a tánc és a zene a legerõsebb jellem- és közösségformáló erõ, az emberek ezzel fejezik ki érzéseiket, optimizmusukat.  A sors szerencsés fordulatának tekintem, hogy Magyarországon élhetek és dolgozhatom. A munkám a hivatásom, amely során a karibi életérzés, a latin zenék és táncok, valamint az európai mozgásformák és mozgásigény tökéletes egységére törekszem."

 

Osvaldo óráit fergeteges hangulat jellemzi, ahol a forró latin ritmusok pillanatok alatt elvarázsolják a résztvevõket. Nincs szükséged tökéletes tánctudásra, a zene egészen biztosan magával ragad, s az óra végén kellemesen fáradt, de biztosan jó kedvû leszel!

A Salsa fitnesst a Gilda Max Alleeban próbálhatod ki, Osvaldo minden pénteken este 7 órától várja a mozogni vágyókat!