Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Találkozás a nagyközönséggel...

A cikk megjelenési deje: 2007.05.01. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

0501spar_vezsmall.jpgAz immár hagyományos május elsejei SPAR családi napon együtt elõször jutottak szóhoz a programhoz csatlakozott gyártók...

Verõfényes napsütés és persze még rengeteg újdonság fogadta a majálisozó családokat a volt Népstadion Szoborkertjében. Az újdonságok sorához mi is jócskán hozzátettünk, hiszen a Súlykontroll Program saját sátrán túl szinte fél utcahosszat foglaltak el az elmúlt idõszakban Alexandra koncepciójához kapcsolódott gyártó cégek. Termékminták, vásárlási lehetõség, sõt, a Total Food jóvoltából elsõrendû ebéd is várta látogatóinkat. A közönség szívesen fogadta új termékeinket, örömmel kóstoltak, ismerkedtek, de sokan részt vettek a Szandra által tartott "nap-indító" bemelegítésen is.

A SPAR Magyarország Kft. már 4. alkalommal rendezte meg munkatársai számára a SPAR Sportmajálist.
Az óriás rendezvénynek ezúttal is a Budapesti Olimpiai Központ adott otthont. A kellemes napsütéses idõben 30.000-en érkeztek az ország minden tájáról. Kicsik és nagyok, idõsek és fiatalok, egyaránt jól szórakoztak, hiszen fantasztikus programdömping várta õket. A nap Béres Alexandrával indult - fitneszvilágbajnokunk egy kis bemelegítéssel mozgatta meg a vállalkozó kedvû tömeget. A nagyszínpadon többek között fellépett: Roy és Ádám, a Fiesta, Caramel és Bartók Eszter, United, Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar. A gyermekcsarnokban a számtalan játéklehetõség mellett a kicsik meghallgatták a Futrinka utca c. bábjátékot, a Dzsungelkönyve mesejátékot, Csepregi Évát, és a 100 Folk Celsius együttessel boldogan énekeltek Paff-ról a bûvös sárkányról. A nap további fénypontját jelentették a foci és teniszbajnokság, a cirkusz, a vidámparki játékok, az exrém sporteszközök, az ezotéria sziget. Nagy élményt jelentett a 600 fõbõl formálódott un.Élõkép is, amely a cég logo-ját formázta meg.
A SPAR rendezvényen eladott több mint 3000 gesztenyepüré ára pedig jótékonyt célra lett felajánlva, daganatos beteg gyermekeket segítõ szervezet kapta meg.

 

Képes összefoglalónk:

0501spar2.jpg 0501spar8.jpg

Alexandra tartotta a délelõtti bemelegítést...az erõs napsütésben bizony sokan megizzadtak...

0501spar1.jpg 0501spar7.jpg

persze voltak olyanok is, akik csak nézték, a taps tõlük is kijárt azért!

0501spar6.jpg 0501spar3.jpg

Pillanatképek az Európa Pék és a Vitamór/Nobilis közös standjairól...közosek a fejlesztések.

0501spar10_1.jpg 0501spar9.jpg

A RAUCH standjánál olyan tolongás volt az italokért, hogy váratlanul a palackok "kicsi a rakás"-t kényszerültek játszani. Végül azért a jókedv segített ezt is megoldani és a siker sem maradt el!

0501spar5.jpg 0501spar4.jpg

Budai Laci régi jóbarát, a Total Food "csodaséf"-je és Judit a Fortunate Kft. "zászlóshajója.

Mindenhol képviselik a céget...

0501spar11.jpg 0501spar12.jpg

A "Korona tészta Csapat" a kezdetektõl támogatja Alexandra törekvéseit, láthatóan baráti a hangulat és a kapcsolat egyaránt!

0501spar13.jpg 0501spar14.jpg

Mi tagadás...a rendezvény óriási tömegeket és nagy mulatságot vonzott...