Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Szandi megizzasztotta a honatyákat!

A cikk megjelenési deje: 2007.06.16. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
0618_teniszes.jpgImmár 18. alkalommal rendezték meg a „Tisztelt Ász" Társasági Tenisztornát. Az esemény kuriózumaként Szandinak jutott az a feladat, hogy bemelegítse dolgos politikusaink elgémberedett izmait.

Bár a versenyre összegyûlt politikusok és a verseny támogatói kísértetiesen hasonlítottak egymásra, a rengeteg fehér pólós, fehér nadrágos, fehér zoknis és cipõs férfiú közt fel lehetett fedezni Gógl Árpádot, Szilvásy Györgyöt, Puch Lászlót, Steiner Pált és Farkas Bertalant is.

A 15 perces bemelegítés alatt Szandi igyekezett a versenyzõk minden izmát megmozgatni, nehogy esetleg bármiféle sérülés lépjen fel a verseny folyamán. Az egyenfehér pólós férfiak pedig becsületesen végezték a gyakorlatokat.

A verseny négy ágon zajlott, így a rutinos és a kevésbé gyakorlott játékosoknak is lehetõsége volt harcba szállni velük egy szinten álló sportolókkal, így ezért a nap végén sok gyõztest hirdettek.

Mandur László lett a nap hõse, aki a verseny során kificamította a bokáját. Az Országgyûlés alelnöke most indult elõször a tornán, mivel csupán egy éve ûzi ezt a sportot. Egész idáig csak díjakat adott át, aztán már maga is kedvet kapott a játékhoz.

A szervezõk büszkék arra, hogy versenyük mindig kellemes hangulatban telik. A politikusok élvezik a játékot, mely közben teljesen lényegtelen a pártállás, sõt gyakran lépnek kormánypárti-ellenzéki vegyes párosok is pályára. Kár, hogy ez csak egy napig tart.