Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Súlykontroll a TF-en

A cikk megjelenési deje: 2008.05.07. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Untitled-2 copy.jpgA Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara 2008. április 25-26-án rendezte meg immáron 18. alkalommal Nemzetközi Konferenciáját egyetemista diákok számára, a testnevelés és sport témakörében, melyet a Súlykontroll Program is támogatott.

 

 

A konferenciára 14 országból (Ausztria, Csehország, Kanada, Nagy Britannia, Lengyel-, Magyar-, Olasz-, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Tajvan, Törökország) érkeztek elõadók és kísérõ tanáraik.
A hallgatók 5 témakörben ismertették elõadásaikat angol nyelven, amelyeket komoly (sok esetben több éves) kutatási munka elõzött meg:
Fogyatékosok sportja
Az élsport
Az iskolai testnevelés és életmód
Sportélettani
Sportkineziológia szempontok szerint.
A szekciók legjobbjai a helyezés mellett értékes ajándékokat is kaptak.
Az elõadások okozta izgalmak után szombat délután a TF-s diákok bemutatták a Budai Várat a külföldi vendégeknek, majd a Gellért Fürdõben pihenték ki a két napos fáradalmakat. A résztvevõk italáról a Rauch jóvoltából a Súlykontroll Kft gondoskodott.