Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Strike Zone Mini Maraton

A cikk megjelenési deje: 2011.06.04. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

strike-zone-cikk3.jpgCseresnyés Beáta Strike Zone Master Trainer vezetésével, és tehetséges Strike Zone Oktatók közremûködésével Strike Zone Mini Maraton lesz június 22-én (szerdán) délután 4-tõl 8 óráig A Gilda Max Flórián téri termében. A Strike Zone Mini Maraton házigazdája a Gilda-Max-ok Szakmai Igazgatója: Béres Alexandra.

Program:

16:00-17:00 Megnyitó és Strike Zone CLASS
17:00-18:00 MO.MA. Training + óraelemzés, kérdések, MO.MA. használat
18:00-19:00 Strike Zone ATHLETIC Demo óra + óraelemzés, kérdések, MO.MA. használat
19:00-20:00 MO.MA. Training Balance + ajándéksorsolás + lezárás

 

Belépés: 1 alkalom lehúzásával vagy órajeggyel!
Hozd el a haverodat, barátnõdet is! Fiúknak is!

 

Biopontlogo2007-cikk.jpgA mind a négy órán részt vevõk Biopont kezdõcsomagot kapnak. Továbbá lesz kóstoltatás is a Biopont termékeibõl.

 

Nyereménysorsolás is lesz azok között akik mind a négy órán részt vesznek. A nyeremények: Biopont és System 4 Life nyeremények.

 

Feliratkozás, info: info@cseresnyesbea.hu
+36.30.497.8841.
Info: www.cseresnyesbea.hu, www.gildamax.hu

Mi is a STRIKE ZONE


A Strike Zone Mozgásrendszer egy sajátos háttértechnikával, sok-sok év sokoldalú sportolói tapasztalatával kialakított és a fitnesz piacra fókuszált anyaga.


Abszolút „vendégbarát”, bámulatos eredményekkel.


A Strike Zone programok segítõ eszközei a korongok, az ún. MO.zgás MA.nagerek (MO.MA.-k), melyek ott segítenek, ahol kell, ott nehezítenek, ahol kell. A korongok alja csúszik, teteje tapad. Nem képvisel súlyt, de fogása, tartása, markolása pl. pontosítja a karok helyzetét, a karmozgások végpontjait, a nyílt kinetikus láncokat úgymond lezárja. Ezért mozgásaink a térben sokkal pontosabbak és hatékonyabbak, ezért eredményesebbek lesznek.


A Strike Zone Programok MOZGÁSFEJLESZTÕ és TARTÁSJAVÍTÓ, SAJÁT TESTSÚLYOS, FUNKCIONÁLIS tréningek. Az egyes mozgásprogramok fókuszában a tartóizmok állnak, de a Strike Zone mozgás a vázizmok gyönyörû formáját eredményezi. Az emberek hajlékonysága javul, emiatt a mozgásuk ruganyosabb, szebb lesz. A testzsírszázalék tartósan optimalizálódik.


A normál órák 4x12 részbõl állnak. Elsõ fázis a dinamikáé. Állásban, a tér mindhárom síkjában végrehajtott, egyszerû mozgásmintákból áll. A második fázisban a test 60-80%-a a talajon van, s az elsõ fázisban végrehajtott mozgásminták izom-ideg kapcsolata képezõdik le fekvõ helyzetben – tehát a talaj a testünkkel most „más viszonyban van”. A harmadik fázisban a test 60-80%-a a levegõben van, a mozgásminták szintén hasonlóak, mint az elsõ részben. A hangsúly itt leginkább a mozdulatok pontos, összpontosítással történõ végrehajtásán van. A negyedik fázis az egyensúlyérzék fejlesztéséé, szintén hasonló mozgásmintákkal, mint az elsõ részben.


Mind a négy fázis 3-3 blokkból áll, amit általában 3 zeneszám jelöl. Az elsõ zeneszám során történik a „bemelegítés”, a gyakorlatok 50%-os erõbedobással (max. erõ 50%-a) történõ kivitelezése. A második szakaszban az erõbedobást növeljük, a max. erõ mintegy 90%-ára. Ez jelentõs erõbedobást jelent, abdominál fókusszal: a pulzsusszám akár 15-20-szal is megemelkedhet. A harmadik szakaszban (3. zeneszám) a koordinációs képesség fejlesztése történik a mozdulatokból alkotott kombinációkkal.


A STRIKE ZONE MINI MARATON DEMO ÓRÁI EZEN 48 PERC TÖMÖRÍTETT VÁLTOZATAI, AZAZ 24 PERCESEK, MELYEKBEN A NÉGY FÁZIS UGYANÚGY MEGTALÁLHATÓ!!!
 

A MO.MA. TRAINING-rõl bõvebben


moma.gifA MO.MA. Training szerkezete 3-as tagolású! Az elsõ rész a DINAMIKA (ami hasonlít egy „zsírégetõ óra elejéhez”), a második rész a TÓNUSFOKOZÁS („alakformáló órarész”), a harmadik rész az EGYENSÚLY („body and mind órarész”).


A MO.MA. Training is funkcionális gyakorlatokból épül fel, ezért eltérnek a „klasszikus zsírégetõ, alakformáló gyakorlatoktól”. A MO.MA. Training leginkább gimnasztikai gyakorlatokat használ fel.


Mindhárom fázis ugyanazon véggyakorlat rávezetõ gyakorlatait tartalmazza, ezért a végeredmény rendkívül hatékony: a célgyakorlatok tökéletes kivitelezése a vendégek által.


A MO.MA. Training is tartásjavító és mozgásfejlesztõ óra.


Típusai:
MO.MA. Training (mindhárom rész egyenlõ hangsúllyal szerepel)
MO.MA. Training Dynamic
MO.MA. Training Toning
MO.MA. Training Balance,

értelemszerûen attól függõen, hogy az edzésünkben mely rész van túlsúlyban a három közül.

 

A Mini Maratonon bemutatott Demo órák:


(1) STRIKE ZONE CLASS Demo
Strike Zone rendszerû (24 perces demo) óra, mely a kick boksz-ban is használt funkcionális mozgásmintákat használja fel.


(2) MO.MA. TRAINING Demo
MO.MA. Training rendszerû óra, mely a gimnasztikában használatos funkcionális mozgásmintákat használja fel.


(3) STRIKE ZONE ATHLETIC Demo
Strike Zone rendszerû óra, mely az atlétikában használt mozgásmintákat adaptálja.


(4) MO.MA. TRAINING BALANCE Demo
MO.MA. Training Balance hangsúllyal (egyensúlyérzékfejlesztés hangsúllyal)


A demo órák utáni elméleti részek
Az elméleti részek tartalmazzák a miérteket, a korongok használatát, technikai jótanácsokat, valamint a vendégek kérdéseket tehetnek fel. Ezt a részt fontosnak tartjuk,   mert az órákon – bármennyire is szuper a technika, a tanítástechnika és a kommunikációs protokol, kevés idõ van az informálásra. Örülünk, hogy olyan alkalmat teremthettünk, ahol mindezekre most sor kerülhet. Reméljük, sok kérdés lesz.

 

Várunk szeretettel minden kedves Vendéget!