Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Shape Fogyókúraverseny 2007

A cikk megjelenési deje: 2008.01.10. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
shape1.jpgVéget ért a Shape és a Súlykontroll Program közös Nagy Fogyókúraversenye, megvannak a nyertesek, akik dicséretes eredménnyel zárták a 3 hónapos küzdelmet.

 

 

Októberben indult neki a fogyókúrának a 30 fõs mezõny, mely igen vegyesnek ígérkezett, mivel a hölgyek nagyon eltérõ súlyfelesleggel rendelkeztek. A verseny mégis egyenlõ esélyeket biztosított mindenkinek, hiszen nem a leadott kilók szerint kerültek ki a gyõztesek, hanem megnéztük, hogy önmagukhoz viszonyítva mennyit változtak a kezdeti testarányaikhoz képest. Természetesen a kilókat is mértük, ám ez csupán viszonyítási pont volt számukra. A csípõ, comb és derék kerületének százalékban mért aránya, illetve a BMI-index segített meghatározni, kik fogytak a legtöbbet. Így tényleg azok a hölgyek maradtak versenyben, akik a tudatos táplálkozás mellett rendszeres mozgással is kiegészítették a diétájukat.

 

shape2.jpg

Az elsõ helyezett 200 000 Ft-os készpénzes jutalomban részesült, a második egy 20 00 Ft-os Súlykontroll csomagot és mellé egy 60 000 Ft-os Tefal ajándékutalványt kapott, a harmadik helyezett pedig a 20 000 Ft-os Súlykontroll csomag mellett egy Tefal személyimérleget vihetett haza. A negyedik, ötödik és hatodik helyezettek egy-egy 20 000 Ft-os Súlykontroll csomagot kaptak.

 

1. helyezett: Balogh Katalin -változás százalékban: 14,19% leadott kilók: 10 kg

2. helyezett: Tamás Tiborné Ildikó - Változás százalékban: 12,43% leadott kilók: 17 kg

3. helyezett: Vincze Mária - változás százalékban: 10,53% leadott kilók: 9 kg

4. helyezett: Mészáros Viktória

5. helyezett: Pángyánszky Ágnes

6. helyezett: Vincze Diána


Gratulálunk!


Sokan azért jelentkeztek a versenyre, hogy ösztönözze õket a fogyásra. A dobogós helyezettek példája mutatja, hogy az otthoni fogyás is lehetséges, csak egy kis elszántság kell hozzá.