Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Rózsaünnep a Gilda Max vendégeinek

A cikk megjelenési deje: 2008.06.20. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

rozsa23.jpgA X. Szõregi Rózsaünnep alkalmából csütörtök délután Alexandra, a Gilda Max Szakmai igazgatója és Magony Szilvia szépségkirálynõ-mûsorvezetõnõ, a rendezvény arca több száz szál rózsát osztottak szét a Gilda Max Mozgásközpont vendégei között.

 

 

rozsa1.jpgAlexandra: Szívesen támogattuk a rendezvényt, hiszen én magam is nagyon szeretem a rózsákat, és minden vendégünknek szívesen ajánlom, hogy miután a Gildában a testét kényeztette, kiránduljon el Szõregre és kényeztesse egy kicsit a lelkét is a több százezer szál rózsa látványával. Nagyon jólesõ érzés volt látni, hogy mindenki mennyire kivirágzott attól, hogy virágot kapott. Azt tanácsolom a férfiaknak, hogy ha a Rózsaünnepre nincs lehetõségük elvinni a párjukat, egy néhány szál rózsával akkor is kedveskedjenek nekik.

 

rozsa3.jpgA vendégek örömmel fogadták a kezdeményezést. Sokan nem hallottak még a rózsaünneprõl, de többen jelezték, hogy szívesen ellátogatnának a hétvégén Szõregre. Problémát egyedül az okozott, amikor a hölgyeknek eszükbe jutott, hogy otthon elhiszik-e nekik, hogy a rózsákat két csinos hölgytõl kapták.

 

Az esemény végén Szandra megtartotta a szokásos óráját, Magony Szilvi pedig egy kellemes Thai masszázzsal pihente ki a rózsaosztás fáradalmait.