Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Road Show - útra keltünk

A cikk megjelenési deje: 2008.09.09. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
P9031509.130.jpgAz elmúlt héten Debrecenben és Pécsett járt a Súlykontroll Road Show, ahol a Corpus Fitnessben és a Mecsek Fitnessben ismerkedhettek a Programmal és mozoghattak együtt Alexandrával az érdeklõdõk.

 

 

Jó hangulatban tölthettük el közösen az idõt, míg Szandra órát tartott vagy életmód tanácsokkal látta el a kíváncsiakat, addig a többiek kóstolhatgattak a Súlykontroll Programban részt vevõ termékekbõl, így például a Tolle light sajtot, Mórakert almát, Nobilis almaszirmot, és sokaknak okoztak kellemes csalódást a Biopont tejhelyettesítõ italai és a pástétomok. Emellett kipróbálhatták az egyik legújabb termékünket, a Gárdonyi Teaház Fresh és Relax teakeverékeit!
A délután folyamán Súlykontroll ajándékcsomagok (Nobilis, Biopont, Gárdonyi Teaház termékei, illetve Súlykontroll Korona tészta és Szegedi Paprika - Ízek világa készétel) és Neckermann ajándékok is gazdára találtak!


Ezúton is köszönjük a kedves fogadtatást, találkozzunk legközelebb 25-én Budapesten a Gilda Max II. termében, 26-án pedig Kecskeméten a FormaZona Fitnessben!

P9031486.240.jpgP9031464.240_1.jpgP9031490.240.jpgjgvjsBSBGU_1.jpg


Gyere és kóstolj bele a Súlykontrollba!