Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Reakció a "Napkelte-Párbaj" c. mûsorára

A cikk megjelenési deje: 2007.05.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

0511_nap tv logo2.jpgAlább - kommentár nélkül - közöljük Bérci Péter úr hozzánk írott levelét, akinek neve személyesen is említésre került a "Napkelte" mûsorának május 05-i, Párbaj címû rovatában.

Kedves Alexandra!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni a Nap kelte címû televíziós mûsorban vitapartnered által tett személyemet érintõ megjegyzésekkel kapcsolatban.

Soha, egyetlen pillanatig sem voltam Schobert úr alkalmazottja, így tõle elcsábítani engem nem is lehetett.2003. januárjától mint vállalkozó megbízási szerzõdéssel a Gastrofutár Kft.-nek végeztem szakmai jellegû munkákat.A Gastrofutár Kft és Schobert úr együttmûködésének során miután megbízóm tevékenységi körének fõ profilját az Update étkeztetés alkotta, így ezen a területen folytattam, de továbbra is kizárólag az eredeti – Gastrofutáros - megbízás szerint a tevékenységemet.

Ezzel kapcsolatos munkám során Schobert úr csak az elvárásait, elképzeléseit fogalmazta meg a termelést végzõ cég ( Gastrofutár kft ) felé, és a termelõ egység ügyvezetõivel, konyhafõnökével és az ebéd házhoz szállításban részt vevõ többi vezetõvel és munkatárssal együtt a mi feladatunk volt ezeket kellõ valóság tartalommal megtölteni és a piac felé eladható formába önteni.

Schobert úr és közvetlen munkatársa a tavalyi év folyamán valóban többször hangsúlyozta a velem való késõbbi, konkretizált együttmûködésre való elképzeléseit, de ez távozásomig még nem valósult meg.

Schobert úr azon állítása, hogy bennünket másfél évig õ képezett ki a feladat elvégzésére, finoman szólva is csúsztatás. Elõször is a közös munka a két cég között – a termelés konkrét idejét számítva - pár nap híján mindössze egy év volt. Képzésnek nem nevezném a három-négy havonként csapongó, újra és újra átformált rendszerhez való alkalmazkodási kényszert, amiben az Updateban dolgozó munkatársaknak dolgozni kellett.

A csábításról, pedig annyit, hogy a Súlykontroll kft.- munkatársaival, tulajdonosaival ez év márciusáig személyesen nem is ismertük egymást.A Total Food kft ügyvezetõjével még a cég alapítása elõtti évekbõl ismerjük egymást, itt is dolgoztunk közösen és az általa felvázolt szakmai alternatíva számomra vonzóbb volt az említett feladatnál. Saját döntés volt csábítás nélkül, melyben azért szerepet játszott az ígérgetések megelégelése is.Schobert úr kifakadása azért sem érhetõ számomra, mert mint utóbb kiderült az én távozásomkor már más irányba tervezte õ is cége jövõjét, amihez a Gastrofutár kft-nek dolgozó megbízottak és munkatársak csak úgy lehettek volna további részesei, ha Schobert úr is elcsábítja õket új cégéhez. Tehát az egész csábítási perpatvar véleményem szerint álságos és csak a valóban korrekt szolgáltatást nyújtó vetélytársak lejáratását célozza.

Úgy gondolom a fentiekben pontos tájékoztatást adtam a valós tényekrõl és részemrõl hasonló jellegû sárdobálásban a továbbiakban sem kívánok résztvenni.

Üdvözlettel

Bérci Péter