Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Õsztõl beindul az élet a Gilda Maxban

A cikk megjelenési deje: 2012.08.27. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
gilda-max-130.JPG
Az elmúlt idõszakban minden Gilda Max terem átesett a felújításon, továbbra is Budapest hat helyszínén a nap 24 órájában várunk benneteket a legjobb gyártók kínálatából, specifikusan kiválasztott gépparkkal, számos mozgásforma lehetõségével, immár még exkluzívabb környezetben!
 
Ám ennyivel nem elégszünk meg. 
2012. szeptember 1-jétõl õszi akciónk keretében kedvezménydömpinggel várunk benneteket, csak gyõzzétek kiválasztani, melyiket akarjátok igénybe venni!
 

Éjszakai élet a Gildákban


Nem vagy híve a tömegnek és inkább kevesebb ember között, a megszokott társaságban szereted levezetni a napi feszültséget este? A nap végére annyira elfáradsz, hogy jól esik az edzés a késõi órákban?
Ha így van, gyere el hozzánk és jelentõs kedvezménnyel válthatsz bérletet! Amennyiben 22.00 és 05.00 óra közötti idõszakra szóló, bármilyen típusú body bérletet váltasz, 30% kedvezményt kapsz.

 

Elõnyben a legfiatalabb és a legidõsebb korosztály:


Bérleteinket mindig is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatták meg a diákok és a nyugdíjasok, szeptember 1-jétõl pedig a hétvégéken már a nap bármely idõszakában használhatják kedvezményes árú bérletüket a mozgásra vágyó junior és senior korosztály képviselõi!


Pénteken, szombaton és vasárnap feloldjuk az idõkorlátot és a nap bármely szakában 20% kedvezménnyel edzhetnek diák- és nyugdíjas vendégeink.


A kedvezmény igénybe vételéhez minden esetben fel kell mutatni a diák vagy a nyugdíjas igazolványt. A kedvezmény minden bérlettípusra érvényes.

 

Sok kicsi sokra megy:


Párban, vagy akár nagyobb baráti társaságban rendszeresen együtt jártok edzeni? Váltsatok 50, 100, 200 vagy akár 300 alkalmas bérletet elõre, és jókora kedvezménnyel vehetitek igénybe szolgáltatásainkat!

 

Õsztõl bevezetjük az alábbi, egyszerre több vendég által is igénybe vehetõ bérlettípusokat.


Alapkategóriás áraink a Gilda Hermina, a Gilda Flórián és a Gilda Savoya termekben:
50 alkalmas bérlet (érvényesség: 3 hónap): 36 000 Ft
100 alkalmas bérlet (érvényesség: 6 hónap): 68 000 Ft.
200 alkalmas bérlet (érvényesség: 9 hónap): 126 000 Ft.
300 alkalmas bérlet (érvényesség: 12 hónap): 180 000 Ft.

 

Prémium kategóriás áraink a Gilda River Estates, a Gilda Allee és a Gilda Óbuda Gate termekben:
50 alkalmas bérlet (érvényesség: 3 hónap): 44 500 Ft.
100 alkalmas bérlet (érvényesség: 6 hónap): 85 000 Ft
200 alkalmas bérlet (érvényesség: 9 hónap): 164 000 Ft.
300 alkalmas bérlet (érvényesség: 12 hónap): 237 000 Ft.


A bérlet vásárlásának feltétele, hogy elõre, egy összegben kell megváltani a bérletet, és meg kell jelölni azokat a személyeket, akik használhatják.

 

Mindig kell egy barát!


Amennyiben olyan barátodat, ismerõsödet hozod el hozzánk, aki azelõtt még sosem járt termeinkben, kedvezménnyel jutalmazzuk hûségedet.


Egyszeri alkalommal, amennyiben vadiúj vendéget hozol hozzánk a 05.00 és 16.00 közötti idõszakban, mindkettõtök bérletét fél áron adjuk. Az új vendég a bérletét 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg egy alkalommal, a régi vendég pedig legközelebbi bérlethosszabbításakor tudja érvényesíteni a kedvezményt, szintén egy alkalommal. Az engedmény a 4-8- 12-16 alkalmas bérletekre érvényes.

 

Az akciók egymással össze nem vonhatóak, az így vásárolt bérletek érvényessége megegyezik az eredeti érvényességi idõvel.