Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Országos bajnokok - ötödször!

A cikk megjelenési deje: 2007.03.25. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

0325_ob2.jpgSzínvonalas izgalmas döntõkkel zárult az idei magyar curling OB...

 

...ahol a férfiaknál Jégmadarak csapata gyõzte le a Roxer Ifi fiúkat, míg nõi kategóriában a Jégvirágok és Wallis SC I. (Ádám Boglárka, Nagy Gyöngyi, Béres Alexandra, Szekeres Ildikó) között folyt a végsõ csata, az utóbbi gyõzelmével. A dobogó alsó, ám szépen csillogó fokára állhatott a Jokers férfi csapat, illetve az End Hunters lányok. A férfiak 18 részvevõ csapata három hatos "liga" kialakulásával zárult, melyek gyõztesei - kivéve az elsõ helyezettet - jelképes kupát kaptak eredményükért. A nõknél ugyanígy a lebonyolítás szerint a 8 résztvevõ két 4-4 fõs csoportjának "B" liga gyõztese kapott díjat.

A díjátadó az NH Hotelben volt 26. hétfõn, ünnepélyes keretek között jutalmazták az év legjobb férfijátékosát, Nagy Györgyöt, legjobb nõi játékosát, Szekeres Ildikót, valamint a legjobb csapatot: Walis SC I. Férficsapatát. Alapítottak 3 új díjat is, mely elsõ alkalommal a legjobban feljõdõ játékosnak, Rókusfalvy Zsombornak, illetve a legjobban fejlõdõ csapatnak, a Jégmadarak járt. A Subaru Klub által alapított "Legvidámabb Csapat" díját a Cool SE vehette át.

ob1.jpg