Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Októbertõl mi is szurkolhatunk „A legnagyobb vesztesnek”!

A cikk megjelenési deje: 2007.07.05. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


biggest looser2.jpgEredetileg "The Biggest Loser" néven született meg a mûsor Amerikában, jelenleg a világ harmincöt országában fut óriási sikerrel, õsztõl pedig a TV2 is mûsorra tûzi...

    

 A valóságshownak az lenne a célja, hogy súlyosan elhízott emberek fogyókúráját, küzdelmét mutassa be az ideális testsúlyért pontról pontra. Az nyer, aki a legtöbb felesleges kilótól szabadul meg. Hogy mennyire népszerû ez a mûsor, azt jól bizonyítja, hogy a produkció nézettsége Amerikában még a Big Brotherét is lekörözte.     A több tízmilliós nyereményért két hat-hat fõs csapat fog versenybe szállni. Hazánkban e két csapatot Béres Alexandra és Schobert Norbi fogja kezelésbe venni, akiknek az lesz a feladatuk, hogy a túlsúlyos versenyzõk hétrõl hétre a lehetõ legtöbb feleslegtõl szabaduljanak meg.

Alexandra nem úgy tekint erre a mûsorra, mint versenyre. Szerinte ez az egész nem róluk fog szólni, hanem a versenyzõkrõl, õk csak mint eszközök vesznek részt a produkcióban. Elsõdlegesen mindenképp a versenyzõk egészségét fogja szem elõtt tartani.