Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Már a boltokban az új Kaiser Súlykontroll termékek!

A cikk megjelenési deje: 2007.07.08. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
07.08.kaiser1.jpgHarmadik hete már a boltok polcain találhatjuk a Kaiser Food Kft. legújabb termékeit, melyeket Alexandrával közösen, az egészséges életmódot követõ táplálkozás szerint állítottak össze.

 

 

 

A termékek kizárólag kiváló minõségû baromfi-alapanyagokból készülnek. A Kaiser Food Kft. mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei ne csak ízletesek, hanem egészségesek is legyenek, így a cég elsõként csatlakozott a lakosság egészségét elõsegítõ programhoz.

 

Egy kis kedvcsináló a termékekrõl:

Zöldséges pulykahúsos szelet - a termék fõ értékmérõje a pulykahús mellett a jelentõs zöldségtartalom, jellegzetes fûszere a fehérbors és a fokhagyma.

Pulyka virsli joghurttal - természetes juhbélbe töltött, hagyományosan füstölt, fõtt húskészítmény. Ízében a joghurt kellemes lágysága a fehérbors, a szerecsendió és a gyömbér fûszerességével harmonikus ízhatást alkot.

Csirkehúsos szelet aszalt sárgabarackkal - nagyon finom és látványos édes-sós újdonság, egzotikus ízhatás a csirke mellhús és az aszalt sárgabarack kombinációjával.

Csirke mellsonka - a termék alacsony zsírtartalmú és magas fehérjeértékû csirke mellhúsból készül, jellegzetes ízét a hagyományos füstölési technika garantálja.

Tavaszi pulykahúsos szelet - a pulyka mellhúsból készült termék belsejében a sárgarépa, hagymaszár és petrezselyem emelik ki igazán a tavaszi színek és ízek harmóniáját.