Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

MÁR A BOLTOKBAN A VÁRVA-VÁRT RECEPTKÖNYV!!!

A cikk megjelenési deje: 2007.09.24. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
BOOK COVER 3D.3.jpgAlexandra életmódprogramját bemutató könyv kiegészítéseképp már kapható a Súlykontroll szakácskönyv "Imádok enni! - Ízek a paradicsomból" címmel.

 

A könyvet Alexandrának és Budai Lászlónak, a Total Food mesterszakácsának már kipróbált receptjei alapján szerkesztettük dietetikusunk,Varga Anna közremûködésével. A könyv különlegessége az, hogy a program és az ételek részletes bemutatásán és színes illusztrálásán túl rengeteg személyes apróság teszi szórakoztatóvá. Számos ételrecept mellett például Alexandra története olvasható arról, hogyan találta ki vagy ismerte meg az adott ételt.

 

„A könyvben található, összegyûjtött receptek tartalmazzák a szükséges tápértéket, és emellett változatos alapanyagokat, készítési technikákat is alkalmaznak. De ami számomra a legfontosabb, tükrözik saját ízlésemet is, hiszen a receptek ízesek és izgalmasak, sõt a tradicionális hazai ízvilág mellett a nemzetközi konyha érdekes példáit is elénk varázsolják. A világ számos fogását volt szerencsém megismerni, hiszen sportolóként, versenyzõként, és Frei Tamás föld körüli útja jóvoltából kíváncsi utazóként mindig minden helyi különlegességet kipróbáltam. Receptjeinkben mindezt igyekszünk fel is használni. Ezekbõl a több év alatt kipróbált, bevált és megszeretett fogásokból válogattuk ki a kedvenceinket, és ajánljuk most Önöknek. Mindenkinek, aki nem az örömtelen fogyókúrát, hanem a zamatos, de egyben súlymegtartást is célzó étkezést kedveli. Aki az egészsége kedvéért nem akar lemondani az ízek változatos élményérõl. Aki étkezés közben is élvezni akarja életét, de betartja a mértékletesség elvét. És - egyáltalán nem utolsósorban - ajánljuk e könyvet gyakorló háziasszonyoknak, akik egész családjuk asztali örömeirõl gondoskodnak, de emellett minden családtag egészségére és súlyára is ügyelni szeretnének." - vallja Béres Alexandra