Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Legyél te is animátor! Munka és szórakozás mediterrán üdülõhelyeken

A cikk megjelenési deje: 2012.12.13. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

tob133.jpgCsodás tengerpart, hangulatos szállodák, nemzetközi csapatban végzett, változatos munka - ez várja minden szezonban azokat a fiatalokat, akik a Neckermann Utazási Iroda Klub Oázis programjába jelentkeznek animátornak.

tob131.jpgAlexandra már 5. éve kapcsolódik a programhoz, hiszen az utazási iroda felkérésére õ dolgozta ki a Klub Oázis családbarát programját, és az animátorjelöltek kiválasztásában, majd képzésében is személyesen részt vesz! A 2013-as nyári szezonban is lehetõség van a csapathoz csatlakozni, hiszen idén is több mediterrán üdülõhelyen várja majd az utasokat Klub Oázis animátor.

 

Animátor: vendégekért, a vendégekkel együtt!

 

A szállodákba kikerülõ fiatalok feladata elsõsorban a magyar vendégek szórakoztatása, informálása a programokról. Ezen kívül házigazdaként is helyt kell állniuk, hiszen a magyar vendégek bármilyen kérdés, probléma esetén hozzájuk fordulnak, tõlük várnak megoldást, segítséget! Az animátorok egy nemzetközi csapat részeként dolgozva, a magyar utasok bevonásával biztosítanak kikapcsolódást a szülõknek, és felhõtlen szórakozást a gyerekeknek!

 

tob132.jpgNekem is van esélyem bekerülni a csapatba?

 

Amennyiben elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 30-at, legalább egy nyelven (angol és/vagy német) beszélsz középfokú szinten, szereted a gyerekeket és rugalmas személyiség vagy, várjuk fényképes önéletrajzod a kempelen.zita@gmail.com címre! Az e-mail tárgyaként ezt írd be: Animátor 2013

A felvétel több körben zajlik, Alexandra személyesen is részt vesz a válogatókon, amelyek 2013. február-mácius hónapban zajlanak. A kiválasztott animátorjelöltek egy több hétvégés, ingyenes képzés sorozaton vesznek részt áprilisban, majd a kiutazásra június elején kerül sor. A munka teljes szezonra szól, megbontani nem lehet, június elejétõl szeptember közepéig tart.

Egyetemistáknak dékáni engedéllyel és elõvizsgákkal megoldható a korai kiutazás.

 

tob134.jpgMit biztosít számomra a Neckermann?

 

A fizetésen kívül az animátorok teljes utazási költségét fedezzük, ezen kívül utas biztosítást is kötünk nevükre a kint tartózkodás idõtartamára. Elhelyezésük animátor szálláson történik, iskolai kollégiumokhoz hasonló felszereltségû szobákban. Az étkezést a hotel biztosítja számukra, amely all in clusive rendszerben mûködik.

 

Ha szereted a kihívásokat és megtalálod a helyed bárhol, szereted a gyerekeket és mindig vidám vagy, feltétlenül jelentkezz!

 

Legyél te is animátor, tedd felejthetetlenné a következõ nyarat! Kalandra fel! J