Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Kutya-gazdi futás Miskolcon

A cikk megjelenési deje: 2007.06.20. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
  image001.gif A hétvégén ünnepelte egy éves születésnapját a Fressnapf miskolci Áruháza, mely örömére Alexandrával közös rendezésben kutya-gazdi futást rendeztek.

 

 

A versenyen három kategóriában (kis-, közepes és nagytestû) lehetett indulni, a nevezésekbõl befolyt összeggel pedig a Miskolci Állatbarát Alapítványt támogatták.

A versenyen Szandi is megmérette magát, Tamás Miklós ügyvezetõ igazgató kutyusával, Ginnyvel futotta végig a 800 méteres távot. A rajt kicsit döcögõsen indult,mert Ginny szíve szerint inkább a gazdijához szaladt volna, de végül ezen kezdeti nehézségeket legyõzve, nagy iramban indultak neki,hogy ledolgozzák a mezõnnyel szembeni hátrányukat.
„Nagyjából úgy nézhettünk ki, mint a rajzfilmekben. Ginny csak vágtatott elõre, én meg markoltam a pórázt és szinte repültem utána."- mesélte az élményeit Szandi. Egyébként a helyzet igazán nem érte meglepetésként, hiszen saját kedvence, Arnold is ha beindul, alkalmanként szintén megröpteti õt! 0620_kutyagazdi05.jpg fressnapf_1.jpg

0620_kutyagazdi04.jpg 0620_kutyagazdi03.jpg

0620_kutyagazdi02.jpg 0620_kutyagazdi_1.jpg