Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Köszönet

A cikk megjelenési deje: 2009.07.07. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
ezust_11.jpgMindig nagy örömmel fogadjuk azokat a leveleket, melyben megosztják velünk, miben segített Szandra munkássága, akár a Súlykontroll program, akár a mozgásanyagokon keresztül!
Ezúton is köszönjük a leveleket, hiszen a pozitív visszajelzések minket is motiválnak a folytatásra...

 

 

 

 

 

 

"Kedves Alexandra!

Ez az email leginkább köszönetként született. A férjem operaénekesként 135 kg volt 185 cm-hez a közelmúltig, amikor is édesapja alig 56 évesen a túlsúly okozta szövõdményekbe halt bele. Ekkor megijedt és arra kért, segítsek neki, találjunk ki valamit, mert nem akar meghalni fiatalon. Már õ is érezte a rossz dolgokat, amiket a súlya okozott: alig tudott ruhát venni magának, izzadt, nehezen mozgott, fájt a háta, a dereka, a térde és ami a legrosszabb: gyakran szorított a szíve. Mindezt 29 évesen produkálta.

Ekkor megvettem a Vitalitás címû DVD-t, mert nem volt lehetõsége a szakmájából adódó hektikus életmódja mellett eljárni edzeni. Hetente 4-szer tornázik január óta, az extra hasizommal együtt, szigorúan. Odafigyel az étkezésére, semmi vacakot nem fogyaszt és mégis jókat eszik.

Az egy dolog, hogy mivel magam is vele tornázom szolidaritásból, még életemben nem voltam ilyen jó formában, de a férjem január óta 32 kg-ot fogyott!!! Elmúltak az aggasztó tünetei, normál L-es méretû pólókat vásárolt a minap, tele van energiával és mindez a szakmájában is elõnyökhöz juttatta.

A célja, hogy 95 kg legyen és hamarosan el is éri, ebben biztos vagyok.

 

Mindketten hálával tartozunk Neked, amiért a férjemet nem kell hamar elveszítenem a saját butasága miatt! És ezek után azt hiszem, nem csak nõknek szólnak a programjaid.

 

Üdvözlettel, köszönettel és a férjem kézcsókjaival, minden jót:

 

B. Viktória "